Roșia Montană nu este doar a noastră, este în egală măsură și a copiilor noștri și știm că vrei ca şi copiii si nepoţii tăi să o cunoască și să o iubească, atunci când va veni vremea.

Nu mai sta pe ganduri și hai la FânFest! Consultă programul de anul acesta și vezi celelalte zeci de acitivități pe care ți le-am pregătit.
Ultimele noutăți din fân, pe pagina noastră de Facebook
Atelier Bufnița cea Înțeleaptă: Tribul "Pana colorată" Atelier Bufnița cea Înțeleaptă: Tribul “Pana colorată” Jocul de-a "Indienii" a rămas un clasic al copilăriei. Dacă vrei să faci parte din Tribul "Pana Colorată" te așteptăm cu drag la FânFest la Zona Copiilor. O sa confecționăm tobe, podoabe și bentițe cu pene, ne pictăm pe față și învățăm împreună "Dansul ploii"
Jocuri de Echipă - Educație prin aventură Jocuri de Echipă – Educație prin aventură Educație prin aventură (cu Jack, Kelly, Smara): Schiurile de vară, Râul de lavă, Jocuri de încredere: Pânza de păianjen, Cubul, Vânatoare de comori
Jonglerii cu poiuri Jonglerii cu poiuri Ne punem la contribuție mobilitatea, atenția și creativitatea și învățăm cum se realizeaza și cum se folosesc poiurile.
Baloane uriașe de săpun Baloane uriașe de săpun Facem cunoștință cu baloanele uriașe de săpun și învățăm cum se formează, de la cele mai mici la cele mai mari.
Atelier de interacțiune cu animale - Asociația NUCA Atelier de interacțiune cu animale – Asociația NUCA Chiar dacă ne plac cățeii, de multe ori nu știm cum să ne comportam cu ei. Voluntarii de la asociatia NUCA împreună cu cățelul invitat, vin să ne explice niște reguli simple, astfel încât orice cățel să ne devină în scurt timp cel mai bun prieten.
Atelier pentru părinți și adulți Atelier pentru părinți și adulți Educația și cetățenia activă cu Anca Gaidoș și Smara Suciu
Adopta o casa - de mic! Adopta o casa – de mic! Respectul pentru valorile de patrimoniu se invata de mic! Echipa Adopta o casa da in mintea copiilor pentru un atelier special in cadrul FanFest, destinat micilor cercetasi si participanti la festival.
Teatru pentru copii- MiniReactor Teatru pentru copii- MiniReactor
Petrecere pentru copii Petrecere pentru copii Sărbătorim aceste zile extraordinare petrecute împreună și ne luăm rămas bun..