"FânFest nu e concert, e protest" așa am început în 2004.

Nu mai sta pe ganduri și hai la FânFest! Consultă programul de anul acesta și celelalte zeci de activități.
Ultimele noutăți din fân, pe pagina noastră de Facebook
Jazz&blues cu Harry Tavitian – Mihai Iordache Jazz&blues cu Harry Tavitian – Mihai Iordache De meserie sunt protestatar. Acesta este spiritul autentic al jazzului. Jazz-ul are din naştere acest specific. La mijlocul anilor ’70 am trăit o aprigă luptă interioară, mă frământam ce să fac, să rămân pianist de muzică clasică sau să aleg jazz-ul.
NIGHTLOSERS NIGHTLOSERS NIGHTLOSERS este o trupa înființată în 1994, cunoscută pentru muzica prin care combină blues-ul american cu elementele de folclor autentic ardelenesc. În cei 20 ani de existență, au concertat în SUA, Canada și în aproape toata Europa.
Travka Travka Printrele primele lor concerte s-a numărat și cel de la FânFest din 2004. Acum revin din nou pe scena festivalului pentru a sărbători împreună 10 ani de FânFest Roșia Montană.
Irie Warriors Irie Warriors Irie Warriors SoundSystem sunt un grup din România care promovează muzica și cultura dub/reggae. Cântă atât piese clasice, cât și piese noi în stilul sound system care te poartă într-o călătorie de la începuturile reggae la rub a dub, de la dancehall digital la one drop și uk dub. Atitudinea puternică și autentică a membrilor Irie Warriors SoundSystem i-a propulsat în topurile culturii Rasta românești. Grupul a construit cel de-al doilea soundsystem reggae din România și organizează de câțiva ani festivalul Reggae Pon Di Hills de la Teliu-Brașov.
Riddim Colony (HU) Riddim Colony (HU) Riddim Colony este principala formație de reggae original din Ungaria, fondată în 2005. Melodiile proprii sunt intepretate în adevăratul stil jamaican, variind de la deeproots către cel mai incendiar ritm dancehall. Mesajul puternic, muzica pozitivă și vibrantă alături de show-ul energic aduc formației recunoaștere tot mai mare la nivel internațional.
Crowd Control Crowd Control Crowd Control este un proiect sonic din București, via Rm. Vâlcea, oferind alternative noi și eclectice peisajului local. O formație electro-fusion ce invită pe toată lumea, la fiecare concert, într-o călătorie specială la granițele subțiri dintre manifestul social, indie, post-punk și dub.
Pietonu Pietonu “Am pe maini crema Hip Hop-ului, te dau pe spate!!!”
Bălașa Percussion Grup Bălașa Percussion Grup Bălașa Percussion Grup este un grup de Rit(m)uri convenționale/nonconvenționale cu o anume energie captată din mediu. În acest cadru ancestral, ne propunem o abordare liberă, un exercițiu în care încercăm să ne conectăm cu mediul și spiritele străbunilor noștri.
Mere Mere De-a lungul celor cinci ani de existenţă, au umplut afişele cu mere colorate şi netul, stâlpii şi avizierele cu afişe. Ne-au asigurat întotdeauna de faptul că lumea e ok şi că, la un nivel mai înalt, n-au existat niciodată reguli înafara ideii că ,,nu e nimic, doar un pic ciudat’’, nu-i aşa?
Omu Gnom Omu Gnom Cu o experiență în arta de a scrie de 15 ani și în savoarea sunetelor, că beatmaker, de aproape toți atâția ani, Omu Gnom se recomandă a fi o carte foarte bună de citit pentru cine vrea să asculte o muzică din suflet cu un mesaj puternic.
Sang Conteste (FR) Sang Conteste (FR) Sang Conteste este o formație franceză ce are la bază doi muzicieni autori-compozitori activi pe scenele rock-ului independent normand ce se regăsesc într-un duo acustic, cateodată festiv, alteori revoltat sau poetic. La scurt timp, o percuționistă s-a alăturat grupului, îmbogățind sunetul cu sonorități tradiționale de djembé african
Némésis (FR) Némésis (FR) Nemesis este o formație franceză de rock-metal ale cărei melodii vorbesc despre injustiție, Nemesis fiind zeița greacă a răzbunării și a dreptății. Celine, Jeremy și Samy cantă din 2007, la început în zona Normandiei, apoi în toată Franța. Mesajul lor este pentru drepturile omului și împotriva sistemului ce permite distrugerea planetei.
sZempöl Offchestra sZempöl Offchestra Activi din 2007 și cunoscători înverșunați ai zonei balcanice, sZempöl Offchestra produc de fiecare dată un show irezistibil, pornind de la muzica balkan-teatro-disco pe care o cântă cu energie.
Holy Motors Holy Motors
New Structures New Structures New Structures îi are ca membri componentți pe Kid Cann și Mike Vato. Stilul muzical abordat este unul foarte fresh, fuzionând multe genuri și influențe de la Deep house, techno, dubtechno, electro, Flex House. Vor scoate în toamnă primul Ep, produs la Ibiza la umbra palmierului. Setup-ul de live este unul special cu lumini și proiecții pentru a atmosferă cu totul special.
Dubase Dubase
Low Freq Low Freq
Madliquid Madliquid
ZO ZO
High Kulture High Kulture
MusaiSoundworks MusaiSoundworks
UFE UFE
Dex Dex
Digital Selekta Digital Selekta
Tomma Alistar Tomma Alistar
PUIU PUIU
Mike Vato Mike Vato
Mighty Boogie Mighty Boogie
MRK MRK
Chuck Borris Chuck Borris
Mistor Mistor
Un Guru Un Guru
Agmantav Agmantav
Dodo Dodo